Κάντε κράτηση

Απολαύστε τη φιλοξενία

Theos Village. Ξενοδοχείο στα Χανιά Κρήτης.

Εκεί που η θάλασσα συναντά το βουνό, η οικογενειακή φροντίδα συνδυάζεται με τον κορυφαίο επαγγελματισμό και η ανάγκη για χαλάρωση βρίσκει έναν ιδανικό προορισμό.

Το Theos Village Apartments είναι ένα ξενοδοχείο 27 διαμερισμάτων, 3,5 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, στην περιοχή Κάτω Δαράτσο. Το ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε οικογένειες και σε όσους αναζητούν προσιτές οργανωμένες παραλίες σε ένα τουριστικό περιβάλλον που διαθέτει όλες τις απαραίτητες παροχές.

Η αμμώδης παραλία της Χρυσής Ακτής όπως και οι τρεις παραλίες της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, βρίσκονται μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από το ξενοδοχείο, ενώ θα βρείτε και ένα καταπράσινο πάρκο, ιδανικό για άθληση, βόλτα και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.
Στο Theos Village, η θάλασσα συναντά το βουνό, η οικογενειακή φροντίδα τον άψογο επαγγελματισμό και η ανάγκη για ξεκούραση, τον ιδανικό προορισμό.

THEOS VILLAGE APPARTMENTS

Σύγχρονη Φιλοξενία

To Theos Village Apartments αποτελείται από 27 όμορφα διαμερίσματα, αμφιθεατρικά χτισμένα σε ένα ήσυχο καταπράσινο περιβάλλον. Τα διαμερίσματα με την κεντρική πισίνα δημιουργούν μία όαση για όσους αναζητούν ξεκούραση και χαλάρωση στις διακοπές τους.

THEOS VILLAGE location

Κάτω Δαράτσο, Χανιά, Κρήτη

Το Theos Village Apartments βρίσκεται στο Κάτω
Το Δαράτσο, μια περιοχή μόλις 3,5 χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων και πολύ κοντά στα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά.

THEOS VILLAGE ACCOMODATION

Κάτω Δαράτσο, Χανιά, Κρήτη

Τα 27 διαμερίσματά μας είναι ευρύχωρα, ευάερα, φωτεινά και προσεκτικά διακοσμημένα καθώς και εξοπλισμένα, παρέχοντας δωρεάν Wi-Fi, ώστε να απολαύσετε μια υπέροχη διαμονή. Τα ιδιωτικά και μεγάλα μπαλκόνια τους έχουν είτε θέα στη θάλασσα, θέα στην πισίνα ή στους κήπους.

STUDIO APARTMENT
ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

Διαμέρισμα ενός
υπνοδωματλιου

STUDIO APARTMENT
2-3 Ατόμων

Layer 30
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next