Αρχική

WELCOME

Το Theos Village Apartments είναι ένα ξενοδοχείο 27 διαμερισμάτων, 3,5 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, στην περιοχή Κάτω Δαράτσο. Το ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε οικογένειες και σε όσους αναζητούν προσιτές οργανωμένες παραλίες σε ένα τουριστικό περιβάλλον που διαθέτει όλες τις απαραίτητες παροχές.

Η αμμώδης παραλία της Χρυσής Ακτής όπως και οι τρεις παραλίες της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, βρίσκονται μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από το ξενοδοχείο, ενώ θα βρείτε και ένα καταπράσινο πάρκο, ιδανικό για άθληση, βόλτα και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.
Στο Theos Village, η θάλασσα συναντά το βουνό, η οικογενειακή φροντίδα τον άψογο επαγγελματισμό και η ανάγκη για ξεκούραση, τον ιδανικό προορισμό.

Ξενοδοχείο

Σύγχρονη Φιλοξενία

To Theos Village Apartments αποτελείται από 27 όμορφα διαμερίσματα, αμφιθεατρικά χτισμένα σε ένα ήσυχο καταπράσινο περιβάλλον. Τα διαμερίσματα με την κεντρική πισίνα δημιουργούν μία όαση για όσους αναζητούν ξεκούραση και χαλάρωση στις διακοπές τους.

Περισσότερα

Τοποθεσία

To Theos Village Apartments, βρίσκεται στο Κάτω Δαράτσο, περιοχή μόλις 3,5 χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη των Χανίων και πολύ κοντά στα πολύβουα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά.

Περισσότερα

Διαμερίσματα

Αξιοθέατα

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Τα Χανιά με την Παλιά πόλη αλλά και με ανεξάντλητες επιλογές για φαγητό, διασκέδαση και αγορές, απέχουν μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

Περισσότερα

ΘΕΡΕΤΡΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Δυτικά των Χανίων μπορείτε να επισκεφτείτε τα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, με πολύ καλές υποδομές για φαγητό, ποτό και αγορές.

Περισσότερα