Κάντε κράτηση

Απολαύστε τη φιλοξενία

Διαμονή στα Χανιά

Τα 27 διαμερίσματα που διαθέτουμε είναι ευρύχωρα, ευάερα, ευήλια και προσεγμένα με την κατάλληλη επίπλωση και εξοπλισμό, παρέχοντας δωρεάν Wi-Fi ώστε να έχετε μία άριστη διαμονή. Τα ιδιωτικά, άνετα μπαλκόνια τους έχουν θέα στην πισίνα, τους κήπους ή την θάλασσα.
 • Διαμερίσματα

  Studio Apartment για 2 Άτομα

  Χωρητικότητα: 2 Άτομα Εμβαδόν: 28m² Θέα: κήπος Μονόχωρα διαμερίσματα με δυο μονά κρεβάτια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστίες και ψυγείο, μπάνιο με μπανιέρα, αυτόνομο κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Έχουν μεγάλα μπαλκόνια με θέα τους κήπους και δωρεάν wi-fi.
 • Διαμερίσματα

  Διαμέρισμα ενός Υπνοδωματίου

  Χωρητικότητα: 2-4 άτομα Εμβαδόν: 42m² Θέα: θάλασσα, πισίνα, κήπος Διαμερίσματα που αποτελούνται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ξεχωριστό καθιστικό με δύο καναπέδες– κρεβάτια, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστίες και ψυγείο. Το μπάνιο έχει μπανιέρα, ενώ τα μεγάλα μπαλκόνια έχουν θέα την θάλασσα, την πισίνα ή τους
 • Διαμερίσματα

  Studio Apartment 2-3 Ατόμων

  Χωρητικότητα : 2-3 άτομα Εμβαδόν: 32m² Θέα: θάλασσα, πισίνα, κήπος Μονόχωρα διαμερίσματα με δύο μονά κρεβάτια και καθιστικό με 1 καναπέ–κρεβάτι. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστίες και ψυγείο, μπάνιο με μπανιέρα, αυτόνομο κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Έχουν μεγάλα μπαλκόνια με θέα την θάλασσα, την πισίνα ή τους κήπους και δωρεάν wi-fi.
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next