Κάντε κράτηση

Εξερευνήστε τα Χανιά

αξιοθέατα

Ο νομός Χανίων και η πόλη των Χανίων με την Παλιά Πόλη και το Ενετικό λιμάνι αποτελούν δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό παγκόσμιας κλάσης. Ο ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος σε συνδυασμό με ένα φυσικό περιβάλλον εξαιρετικής ομορφιάς και εναλλαγής τοπίων, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Οι επιλογές είναι πολλές και μοναδικές.
ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ – ΚΑΤΩ ΜΑΚΡΥΣ ΤΟΙΧΟΣ – ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ​
Η δημοφιλής παραλία της Χρυσής Ακτής απέχει μόνο 500 μέτρα από το THEOS HOLIDAYS. H Xρυσή Ακτή κερδίζει τη Γαλάζια Σημαία πολλά χρόνια επειδή είναι καθαρή και πολύ καλά οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καφετέριες και beach bar. Ακολουθούν οι μαγευτικές παραλίες των Αγίων Αποστόλων. Το παιχνίδι της θάλασσας με τη γη έφτιαξε τρεις αμμώδεις παραλίες με ρηχά και ζεστά νερά.
Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
Τα Χανιά με την Παλιά πόλη αλλά και με ανεξάντλητες επιλογές για φαγητό ,διασκέδαση και αγορές , απέχουν μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο .Είναι μια πόλη που αιώνες τώρα διατηρεί ζωντανά και συνδυάζει έντονα πολιτισμικά στοιχεία: Το Ενετικό λιμάνι με τον πολυφωτογραφημένο Αιγυπτιακό Φάρο, η Παλιά Πόλη των Χανίων με τα στενά σοκάκια της , η Δημοτική Αγορά με τις χίλιες και δύο μυρωδιές και γεύσεις ,η αριστοκρατική Χαλέπα, οι Τάφοι των Βενιζέλων, το κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το Γυαλί Τζαμί, αποδεικνύουν ότι τα Χανιά είναι από τα πιο ζωντανά κομμάτια της ιστορίας και του πολιτισμού.
ΘΕΡΕΤΡΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ​
Δυτικά των Χανίων μπορείτε να επισκεφτείτε τα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, με πολύ καλές υποδομές για φαγητό, ποτό και αγορές. Διαθέτουν παραλίες με τα πιο δημοφιλή beach bars και νυχτερινά κέντρα και όπως οι ίδιοι θα διαπιστώσετε, η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ, ακόμη και αν βρίσκεστε σε οικογενειακές διακοπές!
ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ – ΜΠΑΛΟΣ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ – ΠΑΛΑΙΩΧΩΡΑ – ΣΟΥΓΙΑ – ΣΑΜΑΡΙΑ
Για ημερήσιες εκδρομές, είτε οδικώς είτε ακτοπλοϊκώς, προσφέρονται οι εξαιρετικές και πολλάκις βραβευμένες παραλίες στα Φαλάσαρνα, Μπάλος και Ελαφονήσι στα δυτικά, Παλαιόχώρα και Σούγια στα νότια του Νομού. Κάποιες από αυτές ανήκουν στο δίκτυο προστασίας Natura 2000 καθώς το φυσικό περιβάλλον είναι μοναδικής ομορφιάς και βιοποικιλότητας.
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next